EMS/EMA edzésforma

EMS: Kisfrekvenciás izomstimuláló készülék
EMA: Középfrekvenciás izomstimuáló készülék

Nálunk mindkét edzésformát megtalálod! 3 hónap alatt eléred azt a célt, mintha eljárnál konditerembe 6 hónapig, vagyis lefelezi az edzésidődet.

Hogy miért is?

EMS/EMA egy izomban az izomrostok 90%­-át képes ingerelni, szemben a hagyományos edzéssel, mely edzetlen személy esetében csupán 30%­-át, míg sportolóknál 40­-50 százalék­át; így gyorsabban és hatásosabban érhetjük el célunkat (izomépítés, zsírbontás, erő­állóképesség javulás). Vagyis 20 perc alatt a vázizomzatod 90%­-a dolgozik. Ezért felel meg 1.5 órás edzésnek.
EMS/EMA edzés Fit&Go

Az egyéni célkitűzésektől függően az EMS/EMA technológia szálkásításra, erő­állóképesség fejlesztésre, maximális -és robbanékony erő növelésre is alkalmas, ezért a sportolók körében népszerű kiegészítő eszköznek számít.

Azok számára is elérhetővé válhat az izmok fejlesztése, akik valamilyen betegség, sérülés miatt nem képesek fizikai aktivitást elkezdeni. Megoldást jelenthet a hát­ és derékfájdalmakra, az izomgörcsökre, a testi diszbalansziák kiegyenlítésére. Szülés után is hatékonyan alkalmazható.

Nem utolsósorban, a csinosodni vágyók hatásosan és gyorsan szabadulhatnak meg a felesleges zsírpárnáktól. Már néhány hét alatt szemmel láthatóan javul a bőrkép. Megindul a salakanyagok eltávolítása, csökken a szubkután zsír, ami a cellulit fő forrása, a kötőszövet rugalmasabbá válik, ezáltal a bőr feszesebb lesz.

Összefoglalva elmondható, hogy az EMS/EMA edzés segítségével a fizikai aktivitás általános jótékony hatásai rövidebb idő alatt érvényesülnek, miszerint megnő a kalóriafelhasználás, csökken a cellulit mértéke, a fájdalmak enyhülnek vagy megszűnnek, javul az erőnlét és a közérzet, fokozódik a vitalitás.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close