Masszázs

MASSZÁZSTECHNIKÁK LEÍRÁSA

SVÉDMASSZÁZS

A svéd masszázs (frissítő relaxáló masszázs) a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, csökkenti a fájdalomérzetet és a stresszt, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és a belső béke megteremtését.

CELLULITMASSZÁZS

A cellulitmasszázs a problémás helyeken lévő zsírpárnák megdolgozására alkalmas. A narancsbőr tulajdonképpen felfúvódott zsírsejtek kitüremkedései a bőr alatt. A zsírsejtek anyagcsere végtermékekkel, salakanyagokkal vannak tele, melyek segítség nélkül nem képesek kiürülni a szervezetből. Cellulitmasszázs ennek a kellemetlen tünetnek a kezelését célozza meg. Alakformálás során pedig a megnövekedett zsírréteg megtörése, a salakanyagok elszállításának javítása, anyagcsere-folyamatok élénkítése a bőr szépítése a cél.

LÁVAKÖVES MASSZÁZS

A lávaköves masszázs több mint ezer éves múltra tekint vissza, a felmelegített, testre helyezett köveket terápiás célból, az izomfájdalmak enyhítésére már az indiaiak, és az amerikai őslakosok is használták. A kezelés a svéd masszázs mozdulataira épül, azonban a testre helyezett, felmelegített bazalt kövek számos jótékony hatásuknak köszönhetően teszik igazán különlegessé az élményt. A vulkanikus kőzet kristályszerkezete révén kiválóan tartja és egyenletesen adja le a hőt (körülbelül 40-55 fokosra hevített lávakövek), így a meleg hatására az izmok és inak ellazulnak.
A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. Kúraszerű alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezhető változást eredményez.

HOLISZTIKUS MASSZÁZS

Holisztikus szó, görög eredetű, jelentése egységes. Ez a fajta technika, Dr. Tatjana Szmirnova (pszichofizika kandidátusa) nevéhez fűződik. Ha tömören szeretnénk a hatásmechanizmusát megfogalmazni, a testorientált pszichoterápia kifejezést használhatjuk.
A holisztikus masszázs egy ringató, hullámoztató, finom energetikai masszázstechnika melynek gyógyereje pont a “gyengédségéből” adódik. A ringató mozdulatok hatására agyféltekéink harmonizálódnak, egységbe kerülnek. Ebben a tudatállapotban sokkal alkalmasabbá válunk problémáink valódi okának felszínre hozásában. A feszült területek azt is elárulják számunkra, hogy életünk mely területén vannak ezek a sokszor megoldhatatlannak tűnő problémák, hiszen testünk minden gondolatunknak és érzésünknek a háza.
A masszázs hatására visszaáll testünk helyes energetikai állapota, sorra megszűnnek a testben lévő feszültségek és blokkok, ezáltal helyreáll a szervezet fizikai, lelki és szellemi egyensúlya.
A kezelések között Bach virágesszenciákat alkalmazok a könnyebb változás érdekében.

A Bach virágterápiát, egy angol orvos dr. Edward Bach fedezte fel 1930-ban, aki 38 különböző virágot gyűjtött össze. Mindegyik virág egy kedélyállapothoz társítható, mindegyik egy negatív, diszharmonikus állapot helyrebillentésén segít. Ha a lelki egyensúly helyreáll, a tünetek is megszűnnek. Ha az ember megint boldog, kiteljesedett, harmonikus, akkor a test sem produkál különféle betegségeket. Az esszenciák fokozatosan és gyengéden fejtik ki hatásukat.
A Bach virágterápia hatékony, biztonságos és természetes módszer és az önismeretre is pozitív hatással van!

ENERGETIKAI KEZELÉSEK

ACCESS BARS

“A Bars 32 pont a fejeden, amit ha gyöngéden megérintenek, olyan, mintha töredezettség mentesítenék a merevlemezt és frissítenék a szoftvert, hogy könnyebben, simábban és kevesebb hibával működhess! És akkor elkezdesz kinyílni a befogadásra.” (Dr. Dain Heer)

Az Access Bars® lehetővé teszi a gyors, örömteli, könnyed változásokat. “Bar”-oknak nevezzük azokat az energiasávokat, pontokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. A kezelés a fejen található 32 ponton, és azok megérintésének, lefogásának kombinációin alapul.
Ezen pontok mentén futó energiasávok tartalmazzák mindazon gondolatok, fix nézőpontok, (elő)ítéletek, elképzelések, hiedelmek, érzelmek, sémák lenyomatát, amelyeket elraktároztunk életünk során.
A “Bár”-ok tárolják az elektromágneses komponenseit az összes gondolatnak, ötletnek, attitűdnek, döntésnek, ami valaha is volt.
A kezelés alkalmával az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorunk, vagy még régebb óta futtatunk – hozzáférhetőek legyenek. Jelen lehetünk az életünkben, a múlt nem vetül a jövőnkre, mint azelőtt.

ACCESS TESTKEZELÉSEK

ACCESS FACELIFT

Az Access Energetic Facelift az öregedés jeleit képes visszafordítani az arcon és a testen, műtéti eljárások, gépek vagy bármilyen mesterséges beavatkozás nélkül.
A Facelift kezelés során a dekoltázs, nyak és arc területein folyik a kezelés, azonban nem csak a ráncok eltüntetéséről szól. Rengeteg oldási folyamat fut a háttérben, hiszen a ráncaink, a fáradtság, az elöregedés mögött rengeteg hitrendszer, érzelmi sérülés, a testünk helytelen működése áll. Ezeket is mind tisztítja a kezelés. Az eredmény pedig szemmel látható, mozgásban, közérzetben érzékelhető. Simább és rugalmasabb tónusú lesz a bőr, újraindulnak a test öngyógyító mechanizmusai.
Már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, hosszantartó eredményt pedig egyéntől függően 10-15 kezeléssel érhetünk el.

ACCESS MIMIKRI KEZELÉS

Ez a kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Amint ezek feloldódnak, elkezded a saját életed teremteni és képessé válsz a saját könnyedséged követve mást választani. Azt, ami számodra örömteli.
A kezelés segít, hogy többé ne add fel magad azért, hogy másoknak megfelelj.
Feloldja a másolásokat, és a testedben is változásokat hoz létre, hogy a saját formád válaszd. Ha szeretnéd végre a saját utad és életed élni, akkor ajánlom ezt a kezelést a számodra.

ACCESS VISION, LÁTÁS HELYREÁLLÍTÁSA KEZELÉS

A Gary Douglas és Dr. Dain Heer által kidolgozott látás helyreállítás kezelés energiái tisztulást, változást, átalakulást idéznek elő mind lelki, mind testi szinten.
A kezelés során a kezelő tenyerét a szemekre helyezi, majd utána az arcüregekre. Az érintett területek átmelegednek, néha bizseregnek. A jótékony hatást nem csak a szem, hanem a fül, az orr- és arcüregek is érezhetik. A tapasztalatok szerint 3-5 kezelés már látványos javulást eredményez.

ACCESS HELYZETI FEPaSOP-ok kezelés

Minden felvett nézőpont leszűkíti az éberséget. A helyzeti FEPaSOP-ok olyan energetikai pozíciók, fix nézőpontok, amiket bármilyen témában felvettünk. Ezek teremtik zömmel a testben lévő fájdalmat.
A kezelés ezeknek az önpusztító blokkoknak a feloldását segíti.

AROLO TIFAR

Az AROLO hasonló rendszerrel dolgozik, mint a delfinek. Tudósok megfigyelései szerint, a delfinek energiaimpulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat.
Az összes ismert gyógyászati módszer közül az AROLO-nak van a legfinomabb rezgése és emiatt a testünk energetikai felépítéséhez legközelebb áll. Az AROLO egy energetikai diagnosztikai és kezelési rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését. Nagy előnye gyors hatásmechanizmusa.

QUANTUM BALANCE KEZELÉS

A Quantum Balance Módszer (QBM) az információs (kvantum) gyógyítás Szatmári L. Miklós által létrehozott irányzata, egy olyan harmonizáló eljárás, mely segít egyensúlyt teremteni az elme (a formák világa, vagyis az fizikai világ) és a tudat (a forma nélküli, vagyis a kvantumvilág) között. Az elme és a tudat egyensúlya, valamint a tudatos figyelem és szándék energiája kvantumszinten képes változást létrehozni a kvantummezőben, és ennek a változásnak természetes következménye a mentális blokkok feloldódása, a stressz megszűnése, vagy a fizikai testen megjelenő gyógyulás.
A kezelés előtt a Kvantum-Tükör kártya segítségével megnézzük jelenlegi “problémáid” kialakulásának gondolati és érzelmi gyökereit, bármelyik területén is jelenjen meg az életednek.
A Kvantum-Tükör rendszere kézzelfogható megoldásokat tár eléd, hogy miben és hogyan érdemes változtatnod, ha a vágyaid elérésével kapcsolatban pozitív fordulatot szeretnél.

METAMORF MASSZÁZS

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely megszabadítja a lelket a sérülésektől, így teremtve lehetőséget arra, hogy örömtelibb, teljesebb életet éljünk.
A különböző szervek reflex pontjai az egész testen megtalálhatók, így a lábon, a kézen és a fejen is. Ez a technika a gerinc reflexpontjait célozza meg ezeken a területeken. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, és a keletkező energiahullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony, gyerekeken is alkalmazható.

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS TAROT ÉS EGYÉB KÁRTYÁKKAL

A Tarot kártyát az ősi Egyiptomban, spirituális beavatásoknál használták.
Nekünk a jövő – jelenlegi hozzáállásunk tükrében történő – meglátásában, életünk megértésében, változtatások rálátásában, problémáink megoldásban segíthet.

Hátmasszázs (gerinc energetizálással)
30 perc 3 500 Ft
Hátmasszázs (lávaköves)
40 perc 5 000 Ft
Talpmasszázs
30 perc 3 500 Ft
Edzés előtti és vagy edzés utáni sportmasszázs
20 perc 3 000 Ft
Testmasszázs (svéd)
50 perc 7 000 Ft
Lávaköves testmasszázs ásványokkal
50 perc 8 000 Ft
Cellulit masszázs
60 perc 8 000 Ft
Hollisztikus masszázs Bach virágterápiával
60 perc 9 000 Ft

Energetikai kezelések

Acces Bar kezelés
60 perc 8 000 Ft
Access Bar face lift
60 perc 9 000 Ft
Acces Testkezelések
40 perc 7 000 Ft
Arolo Tifar kezelés
40 perc 5 000 Ft
Quantum Balance kezelés
50 perc 8 000 Ft
Metamorf masszázs
40 perc 6 000 Ft
Életvezetési Tanácsadás
60 perc 7 000 Ft
(Tarot, Doreen Virtue ásványok)

Tanfolyamok

Quantum Balance gyógyászat
Kvantum Tükör Hártya
Kreativitás és Intuíció
Arolo Tifar I-II.
Metamorf Masszázs
Tarot kártya és ásványok

Bejelentkezés:
Tóth Judit – +36 30 318 8977

MA-URI masszázs

A MA-URI masszázs különlegessége, hogy masszőrként munka közben folyamatosan mozogok, táncolok. Áramló mozdulataim az óceán hullámzását idézik – ahogy többen is fogalmaznak. A kiáradás és visszahúzódás, mint aktív és passzív elemek végigkísérik a masszázs egészét, ezáltal olyan hatást eredményezve, amely jobb és bal agyféltekét, női és férfi oldal kiegyensúlyozásához vezet. Fizikai formájában egy olajos, teljes testmasszázs, ahol az intim részeket törülköző takarja. Az alkarral végzett széles mozdulatok a bokától a hát közepéig, valamint a válltól a lábszár középig terjednek ki. Összekapcsolják felső és alsó testrészeinket, aminek hatására a teljesség érzését élheted át.
Az érintés sebességét és mélységét mindig a zene, a pillanatnyi lelkiállapot és a gyógyulás vagy ellazulás iránya és milyensége szabja meg. Ezért nincs két egyforma masszázs. A mozdulatok a simogató, lágy, nyugtató érintés és az erős, határozott masszírozás közt ingadoznak. A pillanatnyi erősséget és dinamizmust az határozza meg, hogy te mint páciens számodra az adott helyzetben mi a leghatásosabb, hogyan tudsz leginkább elindulni a testi-lelki öngyógyítás folyamatában.
A MA-URI masszázs hatásai fizikai, lelki, szellemi szinten egyaránt érezhetőek. Érdemes kiemelni a következőket:

 • Oldja a stresszt, a nyugtalanságot, a feszültséget, a depressziót
 • Növeli az inak és az ízületek hajlékonyságát
 • Kedvezően hat a vér és nyirok keringés szabályozására és az anyagcserére
 • Táplálja, fiatalítja a bőrt
 • Megszüntetheti a csontrendszer és a belső szervek betegségeit
 • A csontritkulás folyamatát lassítja, illetve megelőzi
 • Oldja az izomfeszültséget, ami relaxáló hatással van a testre
 • Fejleszti a tudatosságot, növeli az önbizalmat, önértékelést, intuíciót
 • Egyensúlyban tartja a szervezet energiaszintjét
 • Összehangolja a bal és a jobb agyfélteke működését
 • Lehetőséget ad megtalálni a válaszokat a Ki vagyok, Honnan jöttem, Merre tartok kérdésekre
 • Segít lelki folyamataink megértésében és szükség esetén feloldásában.
MA-URI masszázs
60 perc 7 000 Ft
90 perc 8 500 Ft

Bejelentkezés:
Duka Selina

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close