Munkatársak

 

Gyermekkorom óta sportolok, mindenféle sportágat kipróbáltam már, táncoltam – a mozgás az életem! 1997 óta aerobik, alakformáló és egyéb edzéseket tartok, és életmód tanácsadást nyújtok a vendégeimnek, több fitnesz jellegű cikket írtam számos magazinban.

 

Mindegyik óratípusom kortól függetlenül látogatható, és személyre szabottan nehezíthető vagy könnyíthető; ízület­ és gerinckímélő gyakorlatsorokkal és egyszerű, követhető koreográfiákkal vannak felépítve, így kezdőknek is ajánlom őket. Gyertek bátran! Várlak Titeket!

 

A szakképzettségemmel, tapasztalataimmal szeretnék segíteni Neked, akár fogyni, akár csak csinosabb, feszesebb, vonzóbb külsőt, vagy éppen izomtömeget szeretnél növelni, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a mai világban fontos odafigyelnünk a prevencióra, egészségünk megőrzésére.

 

Célom hogy a női test ne csak fogyjon, hanem nőies formát kapjon. Az elmúlt években nagyon sok sikert értem el vendégeimmel óráimon testformálás terén minden korosztállyal.

 

Célom minél több embernek bemutatni a bodyART jótékony hatásait, kifejezetten az ülőmunkát végzőknek, gerincproblémásoknak, profi táncosoknak és sportolóknak.

 

Itt a FitandGo-ban alakformáló órán találkozhattok velem. Célom, hogy a fárasztó munkanap után egy jó hangulatú, egész testet átmozgató edzés során, ne csak bomba alakod legyen, de a munka által generált stressz kevésbé nyomja vállad.

 

Kis korom óta a sport mindig is az életem szerves része volt. Először karate, utána kosárlabda, majd középiskolás koromban triatlonoztam. Alapvetően sohasem a versenyszellem hajtott, inkább a mozgás iránti szeretet és inkább a csapatsportokat szerettem.

 

A főállásom mellett hobbiként kezdtem alternatív terápiás módszereket megismerni, mivel egy betegség kapcsán természetgyógyász segítségével meggyógyultam és így elkerültem egy műtétet.
Azóta lelkesen tanultam és tanulok különböző energetikai gyógyító módszereket azzal a szándékkal, hogy segíteni tudjak másoknak is.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close