Ultrahang & Kavitációs Zsírbontás

 

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai medicina egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya!

Zsírbontás, 

Cellulitkezelés, 

Testszobrászat, 

Alakformálás

Bejelentkezés: Recepción vagy

+ 36 209280426

Mire jó:

Zsírbontás, Cellulitkezelés, Testszobrászat, Alakformálás

Az egyetlen olyan kényelmes és fájdalommentes módszer, amely lehetőséget ad arra, hogy a test különböző területein kialakult makacs zsírlerakódásait feloldjuk.

Hamar és fájdalommentesen szabadulhatsz meg a hason és csípőn combon,karon található problémáktól is.

Nem csak hölgyeknek, férfiaknak is!

Hogyan működik?

A legmodernebb technikák egyike a nagy energiájú, ultrahanggal, a kavitációs jelenség kihasználásával működő zsírbontó (lipolitikus) kezelés. Ennek a módszernek az alkalmazásával a zsírszívás hatékonyságával, de annak veszélyei és kényelmetlenségei, műtét nélkül lehet a bőr alatti zsírszövetet formálni, csökkenteni.

Az ultrahang alkalmazása során a zsírsejtek egy része felbomlik, a felszabaduló zsírnemű anyagok a nyirokrendszeren keresztül a keringésbe jutnak, és nagy részük a májban metabolizálódik (átalakul, “elég”).

A kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból – a nyomás esése következtében – hirtelen gáz fázisba megy át. A kavitáció (azaz a gáz és buborékképződés) a testen belül, a kötőszövetben irányítottan zajlik le, és az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal az adipocyták (zsírsejtek) irányítottan roncsolhatók. Az eljárás során a “lebombázott” zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokrendszeren keresztül távoznak. A forradalmian új kezelési mód egyedülálló hatékonysággal és maximális biztonsággal alkalmazható ezeken a területeken: Has, derék, csipő, kar, combok.

Étkezés és vízfogyasztás a kezelés alatt:

Az ultrahangos zsírbontás előtt egy órával már lehetőleg ne egyél szilárd ételt, és utána is inkább könnyebb salátát, csirkemellel, hallal, illetve sokzöldséget ajánlunk, mivel a szervezeted már így is igénybe van véve, hiszen a kezelés alatt felszabadult zsírokat és méreganyagokat “le kell dolgoznia”.

A kezelés napján 3 liter folyadékot kell bevinni a szervezetbe, ez lehetőleg víz legyen.

(Cukormentes tea is lehet)

A kezelést követően 2-3 napig a egyáltalán nem vihet be cukrot és szénhidrátot a szervezetébe és azt követően is csak alacsonyabb mennyiségben a megszokottnál. A szervezet ugyanis úgy érzékeli, mintha nagy mennyiségű zsírt vennénk magunkhoz, és 72 órán keresztül nagy energiával kezdi égetni a felszabadított zsírokat. Ha a vendég ebben a 72 órában cukrot vagy szénhidrátot eszik (ami zsírrá alakul át), akkor a szervezet azokat fogja zsírrá alakítani, és nem a felszabadított zsírokat feldolgozni.

Két kezelés között 4-5 napnak el kell telnie, hogy kiürüljenek a nyirokrendszerből az elfolyósított zsírok és egyéb salakanyagok.

Végezz mellé hetente 2-3 óra izom munkával járó testmozgást, mert zsírszobrászat nincs izomtevékenység nélkül!

Kiegészítésként ajánljuk: amplifitness, xbody és csoportos edzéseinket és akár a méregtelenítés felgyorsításának segítségeként infraszaunánkat is.

Árak:

60 perc 6500.-

30 perc 4500.-

Bérletek:

5 alkalom: 30.000.- (60perc)

5 alkalom: 20.000.- (30 perc)

+ 1 alk infraszauna

+ 1 alkalom amplifitness

10 alkalom: 50.000.- (60perc)

10 alkalom: 36.000.- (30 perc)

+ 2 alkalom infraszauna

+ 1 alkalom amplifitness

Ellenjavallatok:

Menstruáció idején (előtte 2-3 nappal sem)

Terhesség, szoptatás

Krónikusan elhízás (120kg felett)

Szívritmus szabályzó, beültetett szív defibrillátor, vagy egyéb beültetett elektromágneses eszköze van

Nátha, megfázás fertőző, lázas betegség

Akinél a következő betegségek állnak fenn: kezeletlen artériás magas vérnyomás, nagyobbfokú szívbetegség, szívizom-érelmeszesedés, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, nem kezelt cukorbetegség, csonttuberkulózis, súlyos csontritkulás, központi idegrendszer krónikus sérülése, autóimmun betegségek, epilepszia, nyomás allergia

Belső és középfül panaszok esetén

Abnormális zsíranyagcserével járó anyagcserezavara van, beleértve a súlyos hiperlipidemiát, ill. ismert hepatosteatosist /máj elzsírosodása

Hepatitise, ill. egyéb májbetegség

Kötőszöveti rendellenesség

Hasi sérv, vagy akinek három hónapnál nem régebben végzett hasi műtét

Kezelendő terület alatt beültetett idegen test /ízületpótlás, háló, kapcsok, ortopédiás eszköz, nőknél a spirál nem akadály

Daganatos megbetegedés

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close