Intensifit

A vibrációs tréningnek az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása már régóta ismert. Elősegíti a szervezet regenerálódását, a méregtelenítést, jobb közérzetet biztosít. A vibrációs tréner előnye, hogy többféle izomcsoport megdolgoztatására képes, nemcsak a testformálásban és a szépségiparban alkalmazzák, hanem az orvostudományban és a sportban is.

Lényege: Mozgó-vibráló padon állva a szervezetben egyensúlyvesztés következik be, amelynek hatására a központi idegrendszer működésbe lépteti az egyensúlyt fenntartó összes izmunkat. Így tudattalanul fokozódik az izommunka, 1 másodperc alatt 10-60 izomösszehúzódás érhető el.

Az IntensiFit Vibrációs Tréner egy fitness gép, mellyel nagyságrendekkel intenzívebben tudunk edzeni mintha sima fitness termi edzésen vennénk részt. A titok a billegő és rezgő mozgás ötvözésében van, mely másodpercenkénti többszöri izomösszehúzást vált ki valamennyi izomcsoportban. A folyamatos terhelés miatt nincs pihenő szakasz, így érhető el 10 perc alatt a kellemes fáradtság érzete. A különböző tartásjavító gyakorlatok során megszüntethető a hanyag tartás okozta derék,-és hátfájdalmak.

Az izomstimuláció mellett az anyagcsere fokozása révén a zsírégetésben is hatékony eredményeket érhetünk el. A kritikus zónák (has-comb-fenék) kiemelt figyelmet kapnak az edzés során, mely testrészeken igen gyorsan látható lesz az eredmény.

Az IntensiFit rendszeres használata jótékony hatással van az izomköteg növelésére, szálkásítására, a meglévő izmok formálására, az állóképesség növelésére. Hatékonyan, célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (derék és has formázó funkció, vállformázó funkció). Az izomstimuláció mellett az anyagcsere fokozása révén a zsírégetésben is hatékony eredményeket érhetünk el.

Használja az INTESIFITET akár minden nap és az eredmény nem marad el!

IntensiFit edzés Fit&Go

Az IntensiFit Vibrációs Tréner előnyei

Hatékonyan csökkenti a nem kívánt testzsírt, csökkenti a cellulitiszt.
Javítja a vérkeringést, amely felgyorsítja az anyagcserét és a méregtelenítést.
Jótékony hatással van az izomköteg növelésére, a meglévő izmok formálására, az állóképesség növelésére,
Hatékonyan, célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (derék és has formázó funkció, vállformázó funkció).
Megelőzi a csontritkulást!

Ellenjavallatok

Terhesség alatt
Fém implantátumok, protézisek esetén
Vesekő, epekő, hólyagkő esetén
Közvetlenül műtéteket követően
Heveny gyulladás, fertőzés esetén
Friss törés után
Heveny trombózis esetén
Heveny sérülés esetén
Daganatos megbetegedés esetén

Technikai adatok

A terméket ergonomikus kialakítás és divatos áramvonalas dizájn jellemzi.
Egyszerűen kezelhető LCD kijelzővel ellátott vezérlőpultján személyre szabottan állíthatjuk be a gyakorlatokat és határozhatja meg tréningcéljait.
Összeszerelt méret: 580mm x 680mm x 1335mm
Önsúly: 57kg
Maximális terhelhetőség: 150kg
Sebességvariáció: 1-60
Programok száma: 5

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close