≡ Menu

Edzők:

Jakab Gabriella
Jakab Gabriella
Hétfő és szerda 17-18
Aerobikedző, EMS/EMA edző, Fit&Go Szakmai vezető

Szakmai Végzettségeim:Jakab Gabriella
Szakmai Végzettségeim:
1999 – TFTI – Aerobic edző
2000 – TFTI – Fitball edző
2004 – Fitness Akadémia – Step Aerobic edző
2005 – A Cheerobic hazai megalkotója, jogi tulajdonosa, oktatója
2006 – Fitness Akadémia – Sportszervező
2006 – TFTI – Aquafitness oktató
2017 Kismama Pilates Oktató
2017 Csoportos és egyéni Preventív Gerinctréning Oktató (Spine Up) Almásy Mozgásakadémia

Egyéb végzettségei
BDF – Művelődésmenedzser
BGF – Idegenforgalmi Szakközgazdász

Gyermekkorom óta sportolok, mindenféle sportágat kipróbáltam már, táncoltam – a mozgás az életem!

1997 óta aerobik, alakformáló és egyéb edzéseket tartok, és életmód tanácsadást nyújtok a vendégeimnek, több fitnesz jellegű cikket írtam számos magazinban.

Egy ideig próbálkoztam az élet más területein, de mindig visszatértem a mozgáshoz, és idővel az elsődleges szemponttá vált az életemben. Az aerobik órák mellett alapítottam egy hobbi tánccsapatot 2005-ben, és egész Magyarországot bejártuk a Cheerobic fitnesz irányzattal, melyet Magyarországon kifejlesztettem és oktattam.
Évekig tartottam aquafitness edzéseket, strandokon, felléptem rendezvényeken.
Mindig csapatban szerettem és szeretek dolgozni.
2012 óta szakmai és üzletvezetője vagyok a Fit&Go Alakformáló Studiónak.

Fontosnak tartom a helyes és szakszerű gyakorlat kivitelezést, mindig figyeljünk magunkra és óvjuk ízületeinket, izmainkat a sérülésektől. Különben hosszú rehabilitáció követhet egy szakszerűtlenül végrehajtott edzést.
Várlak Szeretettel: garantált, egész testet átmozgató edzéseken vehetsz részt!

Óratípusaim:

Alakformáló:
Bemelegítés után, súlyzó gumikötél labda vagy akár step lépcső használatával átmozgatjuk, formáljuk izmainkat, Kar, derék, comb, farizom, vádli, hasizom.
Testünk tartóizmait is megdolgoztatjuk, gerinc melletti izmainkat, izomfűzö részeit is.

Step Kondi:
Step lépcső használatával, alap lépésekkel súlyzóval garantált pörgés + alakformálás.

Zsírégető:
Alap koreoráfiák, minden órán más követhető gyakorlatsor, egy kis súlyzóval és alakformáló gyakorlatokkal megtűzdelve. Garantált Zsírégetés!

Fit&Go:
30perces óra, mely Újdonság! Időhiányban szenvedőknek, ha szeretnéd átmozgatni magad, de nincs sok időd, Cardio edzés előtt vagy után, Amplifitness vagy Xbody edzés előtt vagy után, Alakformáló vegyes eszközös gyakorlatokkal.

Ragányi Anita
Ragányi AnitaRagányi Anita
Az Állami Zeneiskola Tánc-­tanszakán eltöltött tizenkét félév után
-1999-­ben aerobik­-fitness oktatói és step­-aerobik képesítést szereztem.
-2001-­ben részt vettem a Testnevelési Egyetem szakmai továbbképzésén.
-2003-­2005 között wellness-­fitness, és
-2011-­ben EMS-­tréneri képzettségem lett.

Zumbát, EMS­tréningeket, személyi edzéseket és aerobikot egyaránt szeretek tartani. A jó hangulat mindig fontos.

A zsírégető órákon a pulzust step­pad segítségével tartjuk zsírégető tartományban. Az órát a kritikus testrészek gyakorlataival fűszerezzük meg, melyeket többnyire saját testsúllyal végzünk.

Mindegyik óratípusom kortól függetlenül látogatható, és személyre szabottan nehezíthető vagy könnyíthető; ízület­ és gerinckímélő gyakorlatsorokkal és egyszerű, követhető koreográfiákkal vannak felépítve, így kezdőknek is ajánlom őket. Gyertek bátran! Várlak Titeket!

Turai Kriszta
Turai KrisztaTurai Kriszta
Személyi edző, EMA/EMS Edző

A mozgás szeretete, a sport gyermekkorom óta jelen van az életemben. Ez olyannyira az életem részévé vált, hogy 2007-ben elvégeztem az IFFA International Fitness and Aerobic Academy personal trainer tanfolyamát, kiegészítve a PolarOwnZone tréneri képzéssel.

A szakképzettségemmel, tapasztalataimmal szeretnék segíteni Neked, akár fogyni, akár csak csinosabb, feszesebb, vonzóbb külsőt, vagy éppen izomtömeget szeretnél növelni, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a mai világban fontos odafigyelnünk a prevencióra, egészségünk megőrzésére.

Heti 2-4 alkalommal végzett rendszeres, személyre szabott testmozgással, edzéssel el tudjuk érni céljaidat, illetve egy betegségmentes, fitt, boldog, kiegyensúlyozott életet tudsz teremteni magad körül.

Kezdjük együtt az edzést, valósítsuk meg álmaidat.

“A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze.”

Lázár Mihály
Lázár MihályLázár Mihály

Sziasztok!

Misi edző vagyok/ Lázár Mihály /
A Fitness Company iskolában végeztem tanulmányaimat.
Közel 3 éve tartok alakformáló, zsírégető órákat,mélyizom tornát. Pár hónapon belül végzett kismamatornász leszek.
Pesti és budai kisebb termekben , illetve egy neves fogyókúra központban segítettem a kedves vendégek fejlődését az elmúlt pár évben.
Vendégeim között megtalálható a tini és a senior korosztály egyaránt.
Csak nekem gyártott egyedi zeneanyaggal dolgozok,így óráimon egyedi ,változatos zenékkel tudom minden korosztály igényét kielégíteni.
Nem szolgálhatok versenymúlttal, azonban 98 kilóból váltam sportemberré .Tudom és átérzem éppen ezért vendégeim kilengéseit,küzdelmeit. Segíteni szeretnék és tudok minden hozzám forduló embernek,hogy átélhesse a tartós fogyás élményét ,mint én.
Célom hogy a női test ne csak fogyjon, hanem nőies formát kapjon. Az elmúlt években nagyon sok sikert értem el vendégeimmel óráimon testformálás terén minden korosztállyal.
Óráim bírható erősségűek, és nem koreografáltak.Nem a trendeket követem hanem a hatékony nőiest testformálásra törekszek . Folyamatosan jelzem éppen melyik izomra melegítünk,edzünk vagy nyújtunk.
Hozok saját eszközöket is ,pl ugrókötél, hullahopp karika és gumiszalag az órákra így még élménydúsabbá válik. Legalábbis én élvezni szoktam az órákat.
Ügyelek az edzések alatti precíz,szép és biztonságos testtartásra, a bemelegítésre, illetve a levezető relax testnyújtásra egyaránt.
Várlak benneteket óráimon.

Zsírégető:

Egyedi óra amit közel másfél év alatt alakítottam ki vendégeim és saját tapasztalásaim által.
Ez egy hatékony óra,amely a talaj és step pados / nem koreografált ! / gyakorlatok ötvözésére épül. A szívet,tüdőt terhelem,így indítom el a zsírégető fázist sejt szinten.
Íme egy óra a pörgést kedvelőknek, most már nem futhat el előlünk a táskatolvaj.
Várom erre az órámra a terminátorokat, fogyni vágyókat,illetve a gyakran kis megterheléstől is légszomjjal küzdő kedves vendégeket!

Alakformáló

Dinamikus bemelegítéssel indítunk,az óra fő részébe szinte mindig bekerül a váll,hát,fenék és belső comb,illetve a has edzése. Mindemellett előszeretettel mozgatok át olyan izmokat is melyeket vagy nem is használunk,vagy nem gondolunk rá hogy törődni kellene velük.
Óráimat sose tervezem előre,mivel mindig az aktuális vendégkör aznapi fizikai állapotához,kedélyállapotához mérten végezzük az edzést.
Gondolom felmerült a kérdés milyen elfelejtett izmokról beszéltem az előbb
Nos már ezért van értelme eljönni egy órára hogy kiderüljön.
Az órák végén egy alapos relax testlenyújtással zárjuk az edzést.

Mélyizom torna:

Lassú zenére,lassú mozdulatokkal edzünk.
Végig megyünk az óra alatt a teljes testen,miközben a hát és fenék edzésére minden alkalommal kiemelten figyelünk. Senior és halk zene kedvelőinek kifejezetten ajánlom ezt az óratípust.

Lakner Szandi
Lakner SzandiLakner Szandi
Aerobik edző,Ema/Ems edző
Lakner Alexandra vagyok, Fitness Wellness instruktor + Személyi edző. 2016-ban végeztem a Szinergia Szakképző Iskolában. Kiskoromtól kezdve a sport jelen van az életembe, kipróbáltam sok sportágat, melyeket verseny és hobby szinten is űztem: Úszás, 5tusa, Szertorna, Akrobatikus Pompon, Akrobatikus Rock and Roll. Az iskolában is minden lehetséges versenyen elindítottak, imádtam/ imádok versenyezni, mert az az érzés amikor nekem drukkolnak a part széléről vagy a lelátóról, felbecsülhetetlen. Mikor leérettségiztem tudtam, hogy nekem valami olyannal kell foglalkoznom, ami sporttal kapcsolatos, ezért döntöttem az aerobik csoportos óratartás mellett. Azonban ezzel a tudásommal még nem vagyok megelégedve, szeretném magam fejleszteni, képezni.

Ha eljössz az órámra garantálom hogy nem fogod megbánni és boldogan fogsz távozni.

„A vereség nem enged magyarázatot. A győzelemnek pedig szüksége sincs rá.”

Szombat 9-10,10-11 Várlak ☺

Masszázs:

Kobolák Melinda
Kobolák MelindaKobolák Melinda

A munkám során számos kihívást jelentő egészségügyi problémával találkoztam, melyekre hatékony megoldást nyújtanak az ismert masszázstechnikák.
A masszázs célja a mozgékonyság és vitalitás megőrzése, illetve visszanyerése. Rendszeres masszázs segítségével elérhető bizonyos betegségek gyógyítása, megelőzése. A modern nyugati és a tradícionális keleti masszázsok ötvözésével szeretném elérni azt, hogy vendégeim a kezelés után testileg és lelkileg megújulva térhessenek vissza a hétköznapi életükbe.
Régóta foglalkoztat az egészséges életmód és a modern életstílus kapcsolata. Az egyre bővülő ismeretanyag lehetővé teszi, hogy a hozzám forduló embereken segítsek, ezért célom, hogy folyamatosan fejlesszem a tudásom.
Végzettségeim:
2006 – OKTÁV Továbbképző Központ, Gyógymasszőr
2010 – Medicenter Egészség Centrum, Reflexológus
2012 – SE-ETK, Dietetikus szak
2013 – Nemzetközi Masszázs Akadémia – Akupresszúra tanfolyam
2014 – Nemzetközi Masszázs Akadémia – Nyirokmasszázs tanfolyam
2016 Medicina Alapítvány Dinamikus Manuálterápia I.
Időpontok: hétfő, kedd, csütörtök, péntek 11-20

Mészáros Krisztina
Mészáros KrisztinaMészáros Krisztina

Szerdàn és Szombaton oktòber végèig kedvezményesen vehetitek igénybe szolgàltatásait!

1òra 4500.-

30perc 3000.-

+ajándèk arcmasszázs

Bejelenkezés:+36 20 260 6143

  1. Svéd-frissítő masszőr
  2. Wellness masszőr
  3. Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

Gyerekkorom óta érzem, hogy olyan dolgokkal kell foglalkozzak, amikkel segíthetek másoknak, erre az egyik legjobb mód a masszázs. Testi- lelki- szellemi szintre ható kezelésekkel sok mindent javíthatunk az életben, nem csak a testünk, a lelkünk is jól fogja magát érezni.

Sok szeretettel várok mindenkit!

Masszàzs szolgáltatásaim:

Tibeti mézes masszázs: intenzív méregtelenítés, gyógyulás, megújulás .

Svéd-frissítő masszázs: izomlazító, fájdalomcsillapító, serkentő hatású

Relax masszázs: nyugtató, lecsendesíti az elmét, oldja a feszültséget az egész testben

Talpmasszázs: az egész testre ható kezelés. Akkor is alkalmazható, ha valakinek visszerei vannak, személyre szabottan lehet nyugtató, keringésjavító, lazító hatású. A szerveket aktiválja, segíti a működésüket.

Kristálykezelés: a lélekre ható masszázs, csak a kristállyal érintkezik a test. Lazító, nyugtató hatású.

Test- és fülgyertyázás: fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés, keringésjavítás, izomlazítás.

Köpölyözés: történhet a háton, illetve fogyasztás- cellulitkezelés céljából a has-, a comb- és a farizom területén. Intenzíven méregtelenít, az egész testre hat, segíti és javítja a vér- és nyirokkeringést, oldja az izomcsomókat, felszabadít a terhek alól. Tüdő-és légzésproblémákra is ajánlott.

Hangterápia: hangrezgés által hat a testre és a lélekre. Felszabadít, ellazít, nyugtat, segíti a pozitív energiák áramlását.

Arcmasszázs

Tradicionális Thai Masszázs

Időpontok: Szerda 8-estig, és szombat 8-14ig.

Selmeczy Döme
Horpácsi Bernadett
Somogyi Judit