≡ Menu
AmpliFitness

Az amplifitness a legújabb innovatív német technológia!
Világújdonság az izom – és zsírszövet aktiválásban!
20 perc edzés az Egészségedért!
1.5 – 2 órás hagyományos edzés hatékonyságával!
Rövid idon belül mérheto hatás!
40 személyre szabott edzés-és kezelo program 3 frekvencia ötvözésével!
Az ízületek terhelése nélkül!
Profi ezüstszálas, antibakteriális ruházat.
Bérleteseknek személyre szabott chipkártyára írt
edzésprogramok.

Az AmpliFitnessről

AmpliFitness powered by AmpliTrain

Az AmpliFitness vadonatúj edzés módszer, amely mélyizom-stimuláló, aktiváló hatásában különbözik a klasszikus testépítő, alakformáló tréningektől, de az eddigi kevésbé professzionális (kisfrekvenciás) EMS-módszerektől is (EMS = elektromos izom stimulációs edzés, amely a motorikus idegeket, azaz a mozgató idegeket stimulálja).

Nincs szükség hosszadalmas izomépítésre, csak intenzív edzésre, amely kíméli az ízületeket és nem jár semmilyen sérülésveszéllyel. Az eredmény az idő tört része alatt érzékelhető! Minden lényeges izomcsoport egyszerre dolgozik, ezért akár heti egy-két alkalommal is optimális hatást érhetünk el 20 perces edzésekkel.

Az eredmény már az első alkalommal látható.

Az Amplifitness nem igényel sem sportos alkatot, sem edzési tapasztalatokat, mozgáskorlátozott vagy keveset mozgó emberek éppúgy igénybe vehetik, mint rendszeresen edző amatőrök vagy élsportolók.

Mélyre hatol, tökéletesen átjárja a megcélzott szöveteket, megnyitja a membránokat és így hatékonyan javítja a szövetek anyagcseréjét – ami az edzések egyik optimális feltétele.

Lehetővé teszi az idegek ingerlését, de kényszerválasz helyett saját reakciót vált ki, így fiziológiai szempontból kétségtelenül sokkal hatásosabb, mint az alacsony frekvencia. (EMS edzés = alacsony frekvencián történő edzés)

A hagyományos EMS edzés csak a motorikus idegeket ingerli (vagyis felületesen edzi az izmokat), az AmpliTrain viszont minden szövettípust stimulál, aktivál (pl. a zsírszövetet is, vagyis mélyen behatol az izomba). A legnagyobb különbséget az integrált AmpliTrain technológia, a „digitalizált MET (Modulált Elektro Terápia)“ jelenti. Ez egyfajta 2 kHz erősségű középfrekvencia, modulált burkológörbével, ami lehetővé teszi a célzott és mély tréninget.

Az Amplifitness nem EMS hanem EMA készülék (elektromos izomaktiválás modulált középfrekvencián)

A MET (EMA) kezelések során három fontos frekvencia, a közép-, az alacsony- és a küszöbfrekvencia fejti ki hatását. Ezek a frekvenciák mélyen a szövetekbe hatolnak és egyidejűleg hatnak az idegekre, izmokra és más szövetekre. A közepes frekvenciájú elektromos terápia kellemesebb, mint a hagyományos áramfajták, emellett hatásossága messze túlszárnyalja a hagyományos elektromos árammal végzett EMS edzéseket és kezeléseket.

Amplifitness Edzésprogramok

• Izomcsoportok célzott építése és megtartása
• Teljes izomzat stabilizálása, és az ízületek stabilizálása
• Állóképesség, a szív és a keringési rendszer edzése
• Anyagcsere hatékonyabb tétele, fokozott zsírégetés és súlycsökkentés
• Az izomzat helyreállítása és újraépítése betegség vagy baleset után
• Megelőzés, pl. valamilyen kúra alatt
• Célzott sportorvosi kezelések, a mozgásszervek állapotának megőrzése
• Általános erőnlét fejlesztése
• Fogyás felgyorsítására
• Alakformálás
• Test és a bőrfeszesítés
• Cellulit – kezelés
• Anyagcsere aktiválás
• Sejt- és szövet aktiválás
• Hátfájás kezelése, testtartásjavítás, tartóizomzat erősítés
• Nyirokmasszázs
• Közérzetjavítás
• Inkontinencia megszüntetése, Gátizom erősítése (szülés előtt, után)

Személyre szabott beállítások, bérleteseknek chipkártya.

A készülék minden kimeneten (minden testrészen) méri az edzés intenzitását, valamint az edzési indexet (a testen átfolyó összáram mennyiségét), így az edzésprogram bármikor áttekinthető, kiértékelhető.

Speciális AmpliTroda ruhák
Anyaguk neoprén, amelyre kiváló minőségű, a gyógyászatban is alkalmazott ezüstszövetet kasíroztak, mely fertőtlenítő hatású. A ruha így magán a textilszöveten keresztül veszi fel az áramot, nincs szükség hagyományos elektródákra, fémekre (melyek csak 1-1 pontban, illetve kis felületen érintkeznek). Bi-sztreccsből készült elektródák még a legerősebb edzésnél is biztosítják az optimális illeszkedést, a testrész teljes felületén eloszlatva az áramot. Fontos tulajdonsága még a moshatóság és a 10-15 perces száradási idő.
AMPLIFITNESS TUDNIVALÓK
Edzés menete:
Edzés előtt 1,5-2 órával már ne egyél nagy mennyiségű ételt!

Edzés előtt igyál meg 2 pohár vizet!

Az edzés megkezdése előtt az edző beállítja a kezdő programot és a szükséges intenzitást. Az edzésen a gép segítségével mozgás nélkül is fejleszthetjük az izomzatot, de a személyi edző által mutatott gyakorlatok végrehajtásával különböző izomcsoportok fejlődését jobban fokozhatjuk!
A gyakorlatok az edző által speciálisan személyre szabottan történnek.
Az edzés hatásfoka fokozható, az edzés után elfogyasztható fehérje ital által!

1. Milyen ruha szükséges az edzéshez?
Az edzés Ezüstszálas Neoprén ruhában történik, amely alá szükséges 90-100%-os pamut rövid-ujjú felső és térdig érő feszülős nadrág.
(Nálunk lehet bérelni és megvásárolni is.)
2. Áramütés érheti a testemet?
Nem érheti áramütés a testet. A készülék orvosi minősítéssel rendelkezik, így a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelel.

(A készülék 2011 nyarán megkapta az orvosi műszerré minősítést!

Az Intézmény neve, ahol a minősítés készült: TÜV Rheinland)

Vagyis a készülék ellenőrzött és megbízható, és minőségileg is vezető szerepet tölt be az Ems/Ema készülékek piacán!)

3. Fájdalommal jár az edzés?
Teljesen fájdalommentes, azonban az izom-összehúzódás jár némi izomfeszüléssel, másnap egy kis izomlázzal. (de ez is egyénenként változhat, edzettségi szinttől függ) Az új EMA-MET technológiának köszönhetően semmiféle, elektromos áramból fakadó kellemetlen érzés nem tapasztalható úgy, mint a korábban használt EMS készülékeknél.
4. Vizes leszek az edzés során?
Igen, természetesen szükség van a felső ruházat benedvesítésére, hogy az elektródák vezetni tudják az elektromos impulzust.
5. Mozogni is kell az edzésen?
Igen, bár mozgás nélkül is elérhető szép eredmény, de ahhoz hogy teljes értékű, hatékony legyen az edzés, dinamikus teljes testet átmozgató gyakorlatokra is szükség van.
6. Hány edzésre van szükség a látványos eredményhez?
Már heti 2×20 perc is elegendő ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt, természetesen a megfelelő étkezés mellett.

Tapasztalatok szerint 5 alkalom után érezhető a látványosabb változás, 10 alkalom környékén indul meg a testzsír-százalék csökkenése, amely nem feltétlen kilóban jelentkezik, mivel fejlődik az izomzatunk (az izom nehezebb a zsírnál, de a zsírégetés és fogyás izmok nélkül lehetetlen) De persze ez is egyénenként változó!

7. Csak erősítésre alkalmas az Amplitrainer?
Nem, az Amplitrainer feszesít, erősít, regenerál, segíti a gyógyulási folyamatokat és a cellulit kezelésében is hatékony.
8. Terhesség alatt is használható?
Nem. Azonban a szülés utáni időszakban a fogyás és eredeti állapot helyreállításánál igen.
9. Mennyi idő alatt látszik a hatása?
Már az első edzést követően is érezhető a változás, azonban látványos változás 10 alkalom után látható.(De ez is egyénenként változhat)
10. Javasolt minden nap AmpliFitness edzést végezni?
Nem. Ilyen intenzív mélyizom-torna esetében az igazán hatékony munkához szükség van az izmok pihenésére. Két edzés közt el kell telnie 24-48 órának, ami elegendő az izmok regenerálódásához. Közben természetesen lehet más jellegű programokat igénybe venni pl.: cellulit, lazító, nyirokmasszázs, stb.
11. Lehet edzés közben állítani az impulzus gyakoriságát és erősségét?
Igen. Az AmpliFitness edzés fontos része, hogy mindenki a saját képességeinek és pillanatnyi erőszintjének megfelelő terhelést válasszon. Ha a gyakorlat nem eléggé megterhelő, növeljük az impulzusok erősségét, míg ha túl nehéz a feladat, bármikor alacsonyabb fokozatra kapcsolható a szerkezet.
12. Szükséges-e edzettség, és sportmúlt?
Az AmpliFitness nem igényel sem sportos alkatot, sem edzési tapasztalatokat:

– Bárki használhatja, aki sportképes és nincsen az Ellenjavallatokban szereplő betegsége!

– Mozgáskorlátozott vagy keveset mozgó emberek éppúgy igénybe vehetik, mint rendszeresen edző amatőrök vagy élsportolók

– Idősek számára is biztosítja az izomzat újraépülését, és sokféle betegség kiegészítő kezelését mozgás nélkül is (ilyen esetekben nem végzünk gyakorlatokat az edzés során)

13. Ellenjavallatok:

– Terhesség

– Pacemaker

– Daganatos megbetegedés

– Epilepszia

– Súlyos szívbetegség

– Súlyos visszérbetegség

– Cukorbetegség és Magas vérnyomás csak abban az esetben kizáró ok, ha nincsen gyógyszeresen kezelve, és ha régóta fennáll!

(ha átmeneti a magas vérnyomás, ami lehet stressztől, túlsúlytól, hormonbetegségtől, akkor nem kizáró ok, de ilyen esetben mindenképp orvosi konzultáció szükséges az edzések megkezdése előtt!)

EMS/EMA EDZÉSFORMA

Miért is válasszuk az EMS/EMA edzést?

NÁLUNK MIND2 EDZÉSFORMÁT MEGTALÁLOD

EMS: Kisfrekvenciás izomstimuláló készülék

EMA: Középfrekvenciás izomstimuáló készülék

3 hónap alatt eléred azt a célt, mintha eljárnál konditerembe 6 hónapig, vagyis lefelezi az edzésidődet, hogy miért is?:
EMS/EMA egy izomban az izomrostok 90%­át képes ingerelni, szemben a hagyományos edzéssel, mely edzetlen személy esetében csupán 30%­át, míg sportolóknál 40­50%­át; így gyorsabban és hatásosabban érhetjük el célunkat (izomépítés, zsírbontás, erő­állóképesség javulás).
Vagyis 20perc alatt a vázizomzatod 90%­a dolgozik. Ezért felel meg 1.5­2órás edzésnek.
Az egyéni célkitűzésektől függően az EMS/EMA technológia szálkásításra, erő­állóképesség fejlesztésre, maximális –és robbanékony erő növelésre is alkalmas, ezért a sportolók körében népszerű kiegészítő eszköznek számít.

Azok számára is elérhetővé válhat az izmok fejlesztése, akik valamilyen betegség, sérülés miatt nem képesek fizikai aktivitást elkezdeni. Megoldást jelenthet a hát­ és derékfájdalmakra, az izomgörcsökre, a testi diszbalansziák kiegyenlítésére. Szülés után is hatékonyan alkalmazható.

Nem utolsósorban, a csinosodni vágyók hatásosan és gyorsan szabadulhatnak meg a felesleges zsírpárnáktól. Már néhány hét alatt szemmel láthatóan javul a bőrkép: megindul a salakanyagok eltávolítása, csökken a szubkután zsír, ami a cellulit fő forrása, a kötőszövet rugalmasabbá válik, ezáltal a bőr feszesebb lesz.

Összefoglalva elmondható, hogy az EMS/EMA edzés segítségével a fizikai aktivitás általános jótékony hatásai rövidebb idő alatt érvényesülnek, miszerint megnő a kalóriafelhasználás, csökken a cellulit mértéke, a fájdalmak enyhülnek vagy megszűnnek, javul az erőnlét és a közérzet, fokozódik a vitalitás.

Intensifit

IntensiFit vibrációs tréner

Intensifit vibrációs trénerről általánosságban

A vibrációs tréningnek az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása már régóta ismert. Elősegíti a szervezet regenerálódását, a méregtelenítést, jobb közérzetet biztosít. A vibrációs tréner előnye, hogy többféle izomcsoport megdolgoztatására képes, nemcsak a testformálásban és a szépségiparban alkalmazzák, hanem az orvostudományban és a sportban is.

Lényege: Mozgó-vibráló padon állva a szervezetben egyensúlyvesztés következik be, amelynek hatására a központi idegrendszer működébe lépteti az egyensúlyt fenntartó összes izmunkat. Így tudattalanul fokozódik az izommunka,1 másodperc alatt 10-60 izom-összehúzódás érhető el.

Az Intensifit Vibrációs Tréner egy fitness gép, mellyel, nagyságrendekkel intenzívebben tudunk edzeni, mintha sima fitness termi edzésen vennénk részt.

A titok a billegő és rezgő mozgás ötvözésében van, mely másodpercenkénti többszöri izomösszehúzást vált ki valamennyi izomcsoportban.

A folyamatos terhelés miatt nincs pihenő szakasz, így érhető el 10 perc alatt a kellemes fáradtság érzete. A különböző tartásjavító gyakorlatok során megszüntethető a hanyag tartás okozta derék,-és hátfájdalmak.

Az izomstimuláció mellett az anyagcsere fokozása révén a zsírégetésben is hatékony eredményeket érhetünk el.

A kritikus zónák (has-comb-fenék) kiemelt figyelmet kapnak az edzés során, mely testrészeken igen gyorsan látható lesz az eredmény

Az IntensiFit rendszeres használata jótékony hatással van az izomköteg növelésére, szálkásítására, a meglévő izmok formálására, az állóképesség növelésére. Hatékonyan, célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (derék és has formázó funkció, vállformázó funkció).

Az izom-stimuláció mellett az anyagcsere fokozása révén a zsírégetésben is hatékony eredményeket érhetünk el.

Használja az INTESIFITET akár minden nap és az eredmény nem marad el!

Intensifit vibrációs tréner előnyei
-hatékonyan csökkenti a nem kívánt testzsírt, csökkenti a cellulitiszt.
-javítja a vérkeringést, amely felgyorsítja az anyagcserét és a méregtelenítést.
-jótékony hatással van az izomköteg növelésére, a meglévő izmok formálására, az állóképesség növelésére,
-hatékonyan, célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (derék és has formázó funkció, vállformázó funkció).
-Megelőzi a csontritkulást!
Ellenjavallatok
-terhesség alatt
-fém implantátumok, protézisek esetén
-vesekő, epekő, hólyagkő esetén
-közvetlenül műtéteket követően
-heveny gyulladás, fertőzés esetén
-friss törés után
-heveny trombózis esetén
-heveny sérülés esetén
-daganatos megbetegedés esetén
Technikai adatok
Termékünket ergonomikus kialakítás és divatos áramvonalas dizájn jellemzi.
Egyszerűen kezelhető LCD kijelzővel ellátott vezérlőpultján személyre szabottan állíthatjuk be a gyakorlatokat és határozhatja meg tréningcéljait.
-Összeszerelt méret: 580mm x 680mm x 1335mm
-Önsúly: 57kg
-Maximális terhelhetőség: 150kg
-Sebességvariáció: 1-60
-Programok száma: 5
Új szolgáltatásaink

Bejelentkezés Szükséges:
Cardio Terem, TRX

TRX: Bérlet vagy alkalom fizetése + 400Ft eszközhasználati díj

Tornaterem:
– 2 terem
– zsírégető, alakformáló, step kondi, köredzés, trx, gerinctorna, tánc, box stb.

Mini Cardio – bejelentkezés szükséges!:
– Futógép, ellipszis tréner, taposó, bicikli

Infraszauna:
– Full spektrum sugárzóval

Masszázs