EMS/EMA edzés

Az EMS technológia lehetővé teszi, hogy ne kelljen órákat az edzőteremben töltenünk és mégis megvalósuljanak a súlyzós edzéseket jellemző pozitív élettani hatások szervezetünkben.

Segítséget nyújt nekünk izmaink tónusának javításához, a csontritkulás és időskori izomvesztés elkerüléséhez, az izom erejének növekedésével ízületeink kollagén termelésének fokozódásához, valamint élvezhetjük a jól végzett munka gyümölcsét is, a 24-48 órás utó zsírégető hatást! Arról már nem is beszélve, hogy jelentősebb izomtömeggel megáldva testünk egy valódi kalóriaégető gépezetté, kemencévé változik, mely hosszútávon garantálja számunkra az egészséges külsőt és jó megjelenést!

Váratlan találkozás – váratlan élmények!

Az EMS technológia intenzív izommunkára ösztökéli a testet,ami egy súlyzós, ellenállással végzett edzésre hasonlít, ám annál rövidebb idő alatt, ízületi terhelés nélkül, a felszíni és mély izomzat egyidejű stimulálásával dolgoztatja meg az izmokat. EMS/EMA technológia pozitív hatásai:

 • Célzott izomépítés: a testre pontosan felfekvő elektródáknak köszönhetően minden impulzus pontosan célba talál,így nincs rosszul végrehajtott gyakorlat.

 • Ízület terhelésének kiküszöbölése: a súlyzós edzésekről ismert ízületi terhelés veszélye elhárul.

 • Kis időráfordítás: mivel szinte a teljes izomzatot egyszerre tudjuk dolgoztatni, az edzésre fordítandó idő mindössze 15-20 percre korlátozódik.

 • Környező szövetek jobb vérellátása: az izompumpa a cellulitisz elleni küzdelem egyik leghatékonyabb módja.

 • Zsír csökkentése: a hatékony erősítő edzés igazi kalóriaégető kemencévé változtatja a szervezetet.

 • Teljesítmény növelésére: az elektromos izomstimuláció erősebb és tisztább összehúzódást tud eredményezni, mint amire az ember akaratlagosan képes.

 • Különösen fontos megemlíteni, hogy a készülék segítségével célzottan tudjuk edzeni a gyors, vagy a lassú izomrostokat, hiszen azok különböző frekvencián aktiválódnak.

 • Szülés utàn: megerősíti a gátizomzatot,méhizomzatot,és az idegeket regeneràlja és beindítja.

 • Jobb közérzet és testtartás: az elektromos impulzusok képesek elérni, és megdolgoztatni a mélyebben fekvő tartóizmokat is.

 • Csökkenő hátfájás: az edzés során megerősödnek a gerinc menti izmok,így kiküszöbölhetőek a gyenge tartóizmoknak köszönhető panaszok, még a gerincsérv is kezelhető.

 • Csontritkulás, csonttörések megelőzése: a nehezebb izomzat arra kényszeríti az őket tartó csontokat, hogy megvastagodjanak, így erősebbek és ellenállóbak lesznek.

Spórolj időt!  20 perc = 1.5 órás testedzés

EMS/EMA segítséget nyújt izmaink tónusának javításához, a csontritkulás és időskori izomvesztés elkerüléséhez, az izom erejének növekedésével ízületeink kollagén termelésének fokozódásához, valamint élvezhetjük a jól végzett munka gyümölcsét is: 24 – 48 órás utó – zsírégető hatása is van!!

Arról már nem is beszélve, hogy jelentősebb izomtömeggel megáldva testünk egy valódi kalóriaégető gépezetté, kemencévé változik, mely hosszútávon garantálja számunkra az egészséges külsőt és jó megjelenést!

Érdemes kipróbálni, hatékony!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close