Zsoldos Eszter

Végzettségeim:

  • Sportmenedzser
  • Aerobic oktató
  • Személyi edző
  • Preventív gerinctréner
  • Életmód tanácsadó wellness tréner

Immáron több mint 20 éve dolgozom aerobik edzőként: alakformáló, zsírégető, step és gerinctornát tartok. Emellett személyi edző végzettséget szereztem, így csoportos és személyi edzéseimen egyaránt szívesen foglalkozom a vendégeimmel. Célom, hogy vendégeim a lehető legjobban érezzék magukat óráimon, feltöltődjenek, és az ott kapott energiával és lendülettel könnyebbé és boldogabbá tegyem mindennapjaikat. Csoportos óráimon törekszem a vidám hangulat megteremtésére, hogy jó csapatban tudjuk elérni céljainkat, feszegetni saját határainkat. Segítek vendégeimnek elérni az általuk kitűzött célokat.

Hiszem, hogy kitartó munkával bármire képesek vagyunk, és a legjobbat tudjuk kihozni magunkból.

Mottóm:

“Tégy jót a testeddel, hogy a lelked szívesen lakjon benne!”

Óratípusok:

  • Alakformáló

Ez az óratípus magába foglalja azokat az erőt és állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, amelyekkel a teljes test átmozgatható. Az óra 10-15 perces intenzív bemelegítéssel indul, majd nyújtással előkészítjük a fejleszteni kívánt izomcsoportokat. Ezután következik 35-40 percben, az egész testre kiterjedően a nagy izomcsoportokat fejlesztő program. A rendszeres edzéssel elérhetővé válik a feszes, tónusos izomzat.

Kortól és edzettségi állapottól függetlenül bárkinek ajánljuk. A gyakorlatok végrehajtásához kézi súlyzót, gumikötelet, labdát használunk.

  • Step

Egy kifejezetten haladó szintű óra, ahol a step padra való fel- és lelépkedéssel a zsírégetés és állóképesség fejlődését érjük el. Így nemcsak az alakunk formálódik, de a koncentráció és koordináció is fejlődik. Intenzív, hatékony, sikerélményt nyújtó óratípus, miközben formálódik az egész tested.

  • Gerinctorna

Gyógytornász által kifejlesztett mozgássorozat, amelynek célja a hát, a has és a fenék izmainak megmozgatása. A tréning segít a gerinc fiziológiás görbületeit megtartani, a mozgáshiányos és ülő életmódból adódó hát- és derékproblémákat megelőzni, illetve a már kialakult elváltozások panaszait enyhíteni. Mindemellett a helyes testtartás és a tudatos testkép kialakítása, átalakítása, illetve ezek megtartása is fontos szerephez jut.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close